Aqualibi heropent op 25 december

Heuglijk nieuws voor liefhebbers van waterpret want Aqualibi heropent op 25 december de deuren na een sluiting van vijf maanden als gevolg van de overstromingen midden juli.

 

Op 16 juli stond Walibi Belgium door de aanhoudende regenval volledig onder water. De technische infrastructuur van de Waverse site werd hierdoor zwaar beschadigd. Het pretpark Walibi kon na een sluiting van tweeënhalve maand heropenen op 2 oktober. Waterpark Aqualibi, waar in de technische kelders 3m water werd opgemeten, zal op 25 december eindelijk de deuren weer openen.  

 

Een veilige kerstvakantie

De heropening van  Aqualibi is een heus kerstcadeau voor liefhebbers van waterpret. Zij zullen de hele kerstvakantie, met vrienden of familie, opnieuw kunnen genieten van spannende glijbanen, klaterende watervallen en heerlijk warme jacuzzi’s.

Om een bezoek aan Aqualibi veilig te laten verlopen, zal in overeenstemming met de huidige veiligheidsmaatregelen een covid safe ticket vereist zijn voor alle bezoekers vanaf 16 jaar. Er geldt eveneens een mondmaskerplicht voor alle bezoekers vanaf 10 jaar vanaf de aankomst tot in de kleedkamer, van de kleedkamer tot de uitgang en bij verplaatsingen in het restaurant.

Voor alle praktische informatie (openingstijden, tickets…) kan je terecht op de website www.aqualibi.be/nl