Fotoalbums: Gioylandia & Eden Park Pompeï – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Gioylandia

Gioylandia is een pretparkje in Napels. Tot voor kort had het twee achtbanen maar tijdens ons bezoek was de Big Apple gaan lopen en was enkel de Zyklon aanwezig. Deze bleek enkel in het weekend geopend te zijn. Verder kon je hier attracties terugvinden zoals een zweefmolen, botsauto’s, trampolines en springkastelen.

Eden Park Pompeï

Eden Park Pompeï is een heel klein parkje in Pompeï niet ver van alle ruïnes. Naast de achtbaan Squal8 wat niet meer dan een rondje rond de Eifeltoren is, stonden er ook nog enkele andere kinderattracties zoals trampolines, botsauto’s, mini schommelschip en een rondritje.