Terug een Quick Pass in Phantasialand

Phantasialand brengt de Quick Pass terug. Wie een Quick Pass aankoopt, kan hiermee 2 wachtrijen overslaan bij enkele populaire attracties. Door de coronacrisis had Phantasialand besloten om de Quick Pass niet meer aan te bieden.  Nu is deze pas terug in 2 verschillende formaten.

 

De Quick Pass in Phantasialand is terug van weggeweest. Wie nu het Duitse park wil bezoeken, krijgt de optie om een Quick Pass aan te kopen. Met de Quick Pass kun je bij 2 populaire attracties de wachtrij overslaan. Er zijn 2 varianten van de Quick Pass, de eerste zal je 10 euro voor moeten neertellen en kan je bij Maus au Chocolat (interactieve darkride), Chiapass (wildwaterbaan), Talocan (Topspin), Colorado Adventure (mijntrein achtbaan) en bij Winja’s Fear & Force (duellerende spinning coasters) de wachtrij overslaan. Wie het dubbele bedrag betaald, namelijk 20 euro krijgt de optie om dit ook te kunnen bij de inverted coaster “Black Mamba” en de lanceerachtbaan “Taron” te kunnen doen. Deze pas heet de Quick Pass plus. Beide voorbijsteekpassen zijn niet seizoensgebonden waardoor je ze nu ook voor volgend jaar kunt aankopen. Je kan met 2 mensen ook 1 Quick Pass aankopen om deze vervolgens bij 1 attractie te gebruiken.

 

Abonnementhouders van Phantasialand hebben ook goed nieuws gekregen want ze mogen 3 keer per dag een wachtrij overslaan bij de volgende attracties: Talocan, Black Mamba, Maus au Chocolat en Winja’s Fear en Force. Bij Colorado Adventure en Taron zullen ze wel nog moeten betalen.

 

Naast de Quick Pass en de voordelen voor abonnementhouders brengt het park ook de babyswitch terug. Deze optie is er om bezoekers met kleine kinderen toch de kans te geven op de attractie te gaan. Terwijl de ene ouder (of begeleider) in de attractie gaat wacht de ander in het station bij het kind. Als laatste zal het ook weer mogelijk zijn om aan te schuiven voor de eerste rij bij enkele attracties.

 

Bron & Foto: Phantasialand & Parkerlebnis.de