Sprookjesbos Valkenburg wordt een Horrorbos tijdens Halloween

Van donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober verandert Sprookjesbos Valkenburg in Horrorbos Valkenburg. Waar er overdag nog een gezellig Happy Halloween plaatsvindt, verandert het park vanaf 18u in een enge plek vol monsters. Het park is op deze avonden geopend tot 22u.

 

Het verhaal achter de Horror

Er was eens… Blijkt niet het begin van een leuk sprookje tijdens Halloween in Horrorbos Valkenburg. Kwadekracht, de boosaardige verteller, laat in de avonden de duistere wezens in het Horrorbos hun krachten bundelen. Wie binnen durft te treden, loopt het risico verrast te worden door monsterlijke piraten, gemuteerde dieren en bezeten sprookjesfiguren. De meest dappere bezoekers luisteren ondergronds naar niet eerder vertelde sprookjesverhalen of betreden het huis van Kwadekracht. En niet zonder risico… voordat je het weet wordt je zelf onderdeel van deze angstaanjagende legendes.

 

Scare Zones

Scary Tale

Het park heeft drie scare zones. De eerste is Scary Tale. Hier kom je terecht in een ware nachtmerrie waar de hoofdspelers onschuldig lijkende sprookjesfiguren zijn.

Petting Boo!

Kwadekracht heeft met een monsterlijk virus de dieren in het bos gemuteerd tot beestachtige zombies. De boer probeert tevergeefs zijn kudde onder controle te houden en naar binnen te lokken. Wanneer je de bel hoort kan je beter schuilen, want dit lijkt de zombies alleen maar aan te moedigen.

Curse Ahead

Kwadekracht heeft contact gezocht met een oude vriend, de kapitein van de Vervloekte Piraten. Tijdens de Halloweenavonden laten zij hun ankers zakken in het Horrorbos … en verdedigen hun schip met hand en tand. Het schijnt dat niemand een ontmoeting kan navertellen…

 

The House Of Evil

Er is ook een echt spookhuis te beleven met The House Of Evil. In dit huis heerst Kwadekracht. Kwadekracht hekelt onaangekondigd bezoek. Mensen die zijn huis betreden, zijn nooit meer levend teruggezien. Nu Kwadekracht het bos in is, kunnen jullie een kijkje nemen in de broedplaats van het Horrorbos. Of is dit een val?

 

Entertainment

Scary Square

Voor de (bloed)dorstige en hongerige gasten zijn er verschrikkelijke versnaperingen te vinden op dit plein. Een blijvend aandenken aan dit weerzinwekkende evenement vind je in de Horrorshop.

Beasty Beats

Het Scary Square komt pas echt tot leven wanneer de DJ zijn gruwelijke beats ten gehore brengt. Laat je meest angstaanjagende moves zien!

 

Geopende attracties

Scary Movies

Griezel mee in de 7D bioscoop. Voor de (bloed)dorstige en hongerige gasten zijn er verschrikkelijke versnaperingen te vinden op dit plein.

Vlucht naar ’t Paradijs (zweefmolen)

Ontsnap aan de zombies, vlucht naar het paradijs in de zweefmolen!

Kapiteins Schommelschip

Sluit je aan bij de Vervloekte Piraten in Kapiteins Schommelschip.

Jolly Roger

Ontloop de Vervloekte Piraten in Jolly Roger’s Seastorm!

 

Bron en foto’s: Sprookjesbos Valkenburg