De Fright Nights beginnen weer in Walibi Holland

Op 8 oktober is het weer zover! Walibi Holland, de Halloween Fright Nights 2021! Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt ‘weg’ is? Daar kom je nog wel achter… 

 

Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent beland in de chaos van het donker. U leest het, de Fright Nights lijken enger dan ooit te worden.

 

Wrong Turn: Into Darkness

Nieuw voor dit jaar is de Horror attractie Wrong Turn: Into Darkness.

Al het kwaad van de wereld heeft een oorsprong, een oude wereldreiziger zegt de oorsprong te kennen en neemt je mee op zijn kar. Hij wilt je die oorsprong laten zien. Stap aan boord en rij de duisternis in. Dit is misschien wel de laatste rit van je leven.

 

Wicked Woods

Nog nieuw dit jaar is de Walkthrough ervaring Wicked Woods.

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?

 

Spookhuizen

Psychoshock € 6,50

Wees gewaarschuwd! In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock binnengaat…

Jefferson Manor € 6,50

Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

 

The Villa (vernieuwde scenes) € 6,50

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

 

Scare Zones

Villains

Normaal gesproken kunnen superhelden en badguys niet zonder elkaar, maar in deze Scare Zone is het evil tegen evil. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: wereldheerschappij.

Tangled Twigs

De natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, tot dat je iets verder kijkt. De takken van bomen en struiken lijken je te willen wurgen. Weet jij aan de kracht van ‘mother nature’ te ontkomen of eindig je als vogelverschrikker, vastgenageld aan een paal.

Pirate’s Cove

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Queen Anne’s Revenge wacht je op in Pirates Cove. Kielhalen en je dwingen ‘de plank’ te lopen, dat zijn hun favoriete bezigheden. Houd jij je hoofd boven water of lukt het de piraten om je kapot te maken?

Nightmares

Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Slaap lekker…

 

Horror ervaringen

Below € 15,00

Jij bent het nieuwste teamlid van de NOPCS (New Orleans Pest Control Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de backswamp service and gas station op zoek naar de ongedierteplaag… maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

 

Dinner Experience – The Clinic € 45,00 p.p

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in een bloederig ziekenhuis? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor freaky doktoren tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience…  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).  

 

Let op: Voor de Dinner Experience is een coronatoegangsbewijs in combinatie met een legitimatiebewijs noodzakelijk.

 

Dinner Experience – Campsite of Carnage € 45,00 p.p

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in één van die ‘gezellige’ caravans in Campsite of Carnage? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor ronkende kettingzagen tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience…  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).  

Let op: Voor de Dinner Experience is een coronatoegangsbewijs in combinatie met een legitimatiebewijs noodzakelijk.

 

Wanneer?

De Halloween Fright Nights vinden plaats op de volgende dagen: 9, 10, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021. Op deze evenementdagen begint de Halloween-pret om 18 uur en gaat door tot 23 uur.

 

Spooky Days

Ook voor de jongere bezoekers valt er heel wat te beleven tijdens Halloween. Halloween Spooky Days is een Halloween-beleving voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Halloween Spooky Days vindt op reguliere dagen plaats van 10:00 tot 18:00 uur. Op de combi-dagen stopt Halloween Spooky Days om 17:00 uur en start Halloween Fright Nights om 18:00 uur.

 

Daysee

Tijdens de Spooky Days kan je helpen Daysee helpen meer macht krijgen. Hiervoor moet je op zoek gaan naar monsters. Op de speciale parkplattegrond – die je bij de ingang krijgt – zie je een aantal lege vakken. Ga in het park op zoek naar de monsters om de plattegrond compleet te maken. Ben jij dapper genoeg en vind je alle monsters? Dan krijg jij een superstoere ‘Ik ben een monster’-button!

 

Wicked Woods

Tussen zonsopkomst en zonsondergang waken de spooky heksen over Wicked Woods. Durf jij dit huiveringwekkende bos te betreden en deze dwaze heksenfamilie in levende lijve te ontmoeten? Let op: je Halloween Spooky Days-ticket geeft geen toegang tot Wicked Woods. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen.

 

Bron en foto’s: Walibi Hollands