Plopsaland De Panne opent nieuwe scare zone The Tunnel

Plopsaland De Panne organiseert dit jaar opnieuw enkele Halloweenavonden met gratis spookhuizen. De ondertussen bekende spookhuizen “Camping het Zonnetje” en “Freak Circus” keren terug. Daarnaast komt Plopsaland ook met een nieuwe scarezone, namelijk “The Tunnel”. Overdag organiseert het park enkele kindvriendelijke Halloweenevenementen. Zo komt de Ketnetband en Piet Piraat optreden en kan je op de foto met Samson & Marie.

 

Na een jaar uitstel door de coronapandemie organiseert Plopsaland De Panne opnieuw de Halloween Scare Nights. Dit Halloweenevenement dat steeds ‘s avonds plaatsvindt, biedt zoals gewoonlijk enkele gratis spookhuizen en scare zones aan. Overdag biedt het park een ander alternatief aan gericht op kinderen.

 

Jurassic Weekends

Wie op 16, 17, 23 en 24 oktober overdag naar Plopsaland De Panne trekt zal er kunnen genieten van de Jurassic Weekends. Het park staat dan volledig in teken van het dinotijdperk. Tijdens dit evenement komen ze dan ook terug tot leven. Zo zal je met dino’s op de foto’s kunnen gaan en zal er een heus dino gevecht plaatsvinden. Als laatste zullen de dino’s regelmatig door het park heen wandelen.

Wie Plopsaland de Panne bezoekt op 30 oktober tot en met 7 november krijgt opnieuw een ander programma want dan kan je genieten van enkele acts die in het park worden opgevoerd. Zo is er de vogelverschrikker dans en Fiesta Piñata. ‘s Avonds zijn er dan de vuurshows en in de herfstvakantie tijdens de weekdagen wordt de dag afgesloten met een magisch vuurwerk.

 

Piet Piraat Halloweenshow

Ook Piet Piraat is opnieuw van de partij met zijn eigen show. Deze gaan door 30 en 31 oktober, de laatste show vindt plaats op 7 november. Opgelet voor wie deze show wilt zien want om toegang te krijgen is er een Covid Safe Ticket vereist!

 

Ketnet Halloween

Van 1 tot en met 5 november vindt er Ketnet Halloween plaats in het park. Dan vindt er een spetterend optreden van de Ketnetband plaats. Hiervoor is er (voorlopig) geen Covid Safe Ticket vereist. Daarnaast kan je met Samson & Marie en Hoodie op de foto.

 

Halloween Scare Nights

Als laatste organiseert Plopsaland opnieuw de Halloween Scare Nights. Op dit evenement dat op 16, 23, 30 en 31 oktober doorgaat kun je ‘s avonds genieten van enkele toffe en vooral griezelige spookhuizen en scare zones. Deze zijn gratis en zijn dus in je ticket inbegrepen. Zoals ieder jaar zijn de spookhuizen “Camping Het Zonnetje” en “Freak Circus” opnieuw van de partij. Ook de scarezone Lumberjack met zijn bloeddorstige zombies met kettingzagen is terug. Ieder jaar probeert Plopsaland iets nieuws aan te bieden en ook dit jaar is dit het geval want dit jaar presenteren ze “The Tunnel”. Een gloednieuwe scarezone waar moordlustige gemaskerde mannen wachten om toe te slaan.

 

Naast de vele evenementen en speciale acts is het park ook volledig versierd in Halloween stijl. Het park ligt vol met pompoenen en strobalen. Het beloven spannende maar vooral griezelige weken te worden.

 

Bron & Foto’s: Plopsaland De Panne