Plopsaland De Panne en Politie Westkust ontvangen De Buurtpolitie

Tijdens het weekend van 2 & 3 oktober en op zondag 10 oktober kan je in Plopsaland De Panne terecht voor De Buurtpolitie Dagen. Op deze dagen zal er heel wat te doen zijn rondom de populaire VTM-reeks ‘De Buurtpolitie’. Politie Westkust zorgt voor het educatieve luik.

 

De acteurs van De Buurtpolitie, die kunnen rekenen op een enorme populariteit bij kinderen, trekken dit weekend en op zondag 10 oktober naar Plopsaland De Panne voor De Buurtpolitie Dagen. Op het Kermisplein en aan de DinoSplash zal er een ‘true crime scene’ zijn waarbij bezoekers de opdracht krijgen om de boeven te vangen die de kluis van het park hebben leeggeroofd. Om het event zo realistisch mogelijk te maken, zal ook Politie Westkust gedurende die dagen aanwezig zijn met demonstraties met echte politiehonden. Een tuimelwagen, die autobestuurders en passagiers wijst op het nut van het dragen van een veiligheidsgordel, zorgt voor de nodige actie. In het gloednieuwe ‘Verkeerspark van De Buurtpolitie’ zullen echte agenten kinderen wegwijs in het verkeer maken.

Uiteraard zijn de acteurs van ‘De Buurtpolitie’ ook zelf aanwezig voor een Meet & Greet. Zo kunnen de fans op de foto gaan met hun favoriete acteur.

De Buurtpolitie Dagen vinden plaats op 2, 3 & 10 oktober. De toegang tot het evenement zit telkens inbegrepen in het toegangsticket voor die dag. Tickets op voorhand reserveren blijft verplicht via de website www.plopsalanddepanne.be. Op zaterdag 9 oktober is Plopsaland De Panne reeds volzet.