Parque de Atracciones pakt uit met nieuw spookhuis Asylum tijdens Halloween

Nog tot 1 november kun je genieten van een ware horrorervaring in het Spaanse park Parque de Atracciones. Ben je iemand die graag naar enge films kijkt en je ogen niet sluit bij het zien van angstaanjagende scènes? Dan is deze ervaring zeker iets voor jou.

 

Overdag beleven de families een gezellig enge ervaring in het park, want voor gezinnen met kinderen is een speciaal programma voorzien. In El Laberinto moeten de jonge bezoekers een raadsel oplossen om te ontsnappen uit dit doolhof. Bij Zombies Hop wordt dan weer een echt jaren 80 feestje gebouwd en kan je zelf meedansen en zingen. Een Mexicaans orkest, gekleed als Los Muertos, zorgt voor muziek. Nog meer muziek kan je beleven bij de Paw Patrol-musical.

 

Halloween voor Horrorliefhebbers

Natuurlijk blijft het niet familievriendelijk in het park. Voor de echte horrorliefhebbers is er heel wat te beleven. Een van de hoogtepunten van dit Halloweenseizoen is ongetwijfeld de première van de nieuwe musicalshow ‘Dark Cabaret’ die in het Gran Teatro Auditorio zal worden opgevoerd. Dit nieuwe werk, speciaal gemaakt voor Halloween, laat de donkere, gekke en gedurfde kant van een cabaret zien zoals je die nog nooit hebt gezien.

 

Asylum (nieuw 2021)

In dit gekkenhuis zijn de patiënten uit hun kamers ontsnapt en nemen de controle over.

El Viejo Caseron

Ontmoet in dit huis wezens die het rijk der levenden al lang verlaten hebben. Wie doorheen dit spookhuis loopt zal al snel willen terugkeren. Je kunt hier een crypte of een asiel betreden, maar vooral achterna gezeten worden door wezens met kettingzagen.

Horror Cinema Director’s Cut

In dit huis neem je een kijkje achter de schermen van de cinema waar de bekendste horrorfilms tot leven komen.

The Walking Dead Experience

Ook liefhebbers van The Walking Dead kunnen hun hartje hier ophalen, want ook dit park heeft zijn eigen Walking Dead ervaring. Loop langs verschillende scènes van de serie zoals het ziekenhuis en de gevangenis en waan je jezelf midden in de actie.

Nosferatu

In het spookhuis Nosferatu kom je oog in oog te staan met de geheime orde van Van Helsing en daal je af in de crypte van de bloeddorstige vampiers.

 

Bron en foto: Parque de Atracciones