Heide Park Halloween: Een gruwelijk mooie horrorervaring in een unieke sfeer

Achtbaanritten in het donker, familiehorror en extra horrorattracties – het grootste pretpark van Noord-Duitsland viert Halloween voor gezinnen en horrorfans van 15 tot 31 oktober. In het Zauberwaldbos heeft de magische fee hulp nodig van dappere kinderen. Op alle vrijdagen en zaterdagen loeren niet alleen vriendelijke karakters om de hoek in Obscuria.

 

Nu het donkere seizoen weer begonnen is, draait alles in het grootste pretpark van Noord-Duitsland om gruwelijk mooie momenten. Bezoekers groot en klein vieren dit jaar Halloween in een feeëriek aangekleed Heide Park Resort. Griezelige figuren lijken om elke hoek op de loer te liggen of zijn het gewoon de knoestige takken van een verlichte boom? Een heel bijzondere sfeer, opgeroepen door muziek, sfeervolle verlichting en spookachtige aankleding hangt over het park.

Op alle vrijdagen en zaterdagen komen naast jonge bezoekers vooral horrorfans aan hun trekken. Het Halloweenprogramma heeft het juiste horroravontuur klaar voor elke smaak en elke leeftijd, van lichte tot verschrikkelijke horror. Lichtgevende fonteinen, pratende pompoenen en een groot vuurwerk op de laatste avond – meer Halloween kan het niet zijn!

 

Obscuria:

Het horrordoolhof Obscuria opent zijn deuren in een verlaten deel van het Heidepark voor bezoekers vanaf 16 jaar. Gekke messenwerpers, wrede gewichtheffers en verschrikkelijke clowns wachten op hun bange publiek om hun verschrikkelijke vaardigheden te demonstreren. Iedereen die de 500 meter looproute overwint, kan de vrijheid bereiken! De shockers van de Hamburgse boo-crew laten gegarandeerd elke geschokte gast huiveren.

 

Tijdsloten op voorhand te boeken

Voor Obscuria moeten tickets vooraf geboekt worden. Deze kosten € 4,50. De hoeveelheid is beperkt en ze zijn enkel verkrijgbaar op de website. Zo zijn de bezoekers zeker van een bezoekje aan het spookhuis en kiest men vooraf de gewenste tijd.

 

Familie horror

Gezinnen en jonge avonturiers kunnen ook in het donker een ritje maken op hun favoriete attracties. Tachtig procent van de attracties is open tot 21 uur.

De kleinste Halloweenfans van drie tot zeven hebben dit jaar een heel speciale taak: het magische bos redden! De magie is hier van de ene op de andere dag verdwenen en de goede bosfee heeft dringend hulp nodig! Peppa & Schorsch in Peppa Pig Land hebben zich ook verkleed om bij de Halloween Meet & Greet te passen.

Tickets zijn nu verkrijgbaar en kunnen alleen online worden geboekt op  www.heide-park.de/ halloween . De kassa’s zijn niet open op Halloweendagen.