Halloween Fright Nights zijn terug in Holiday Park

Na een sabbatjaar komen de griezels terug naar het Duitse Holiday Park. Vanaf oktober lokt het park gezinnen naar de nieuwe “Dinoween” en biedt de Halloween Fright Nights een uitgebreid programma voor horrorfans.

 

Horrorfans, of zij die dat willen worden, kunnen zich vanaf oktober uitleven tijdens de “Halloween Fright Nights”, het grootste Halloweenevenement in de regio van Holiday Park. Het evenement gaat door op iedere zaterdag: 2, 9, 16, 23 en 30 oktober en op Halloween zelf, maar ook op zondag 31 oktober zijn in Holiday Park alle horrorhuizen tot laat in de nacht open. Naast vijf verschillende scare zones is er eveneens een feeststemming aanwezig met dj’s en een groot vuurwerk.

 

 

5 scare zones

Schreeuwen zullen weergalmen door de nacht! De vijf unieke scare zones, met acteurs en tientallen speciale effecten, zullen voor een sterke adrenalineboost zorgen en ze laten het bloed van zelfs dappere bezoekers sneller stromen door hun aderen. Hier maak je deel uit van de actie en betreed je angstaanjagende plaatsen die worden geregeerd door freaky zombies en talloze demonen.

Het horrorhuis “The Tunnel” is nieuw dit jaar. In een nieuw experiment staat de overheid alle misdaden toe, inclusief moord. Burgers proberen zichzelf te beschermen in een bunker totdat de horror begint…

Freaks en gekke clowns ontmoeten Halloween-fans in het “Freak Circus” of in de slechte “Titty Twister”-bar. Een griezelige kampeervakantie begint bij Camp Sunshine. Deze Horror Maze biedt nog meer eng plezier dankzij haar nieuwe locatie in 2021.

In de buurt van de achtbaan SkyScream wacht de gevaarlijke achtertuin van een oude autofabriek op moedige gasten met de Zombie Factory.

 

Nieuwe “Dinoween” – leuk voor de kleintjes

Holiday Park biedt een gevarieerd Halloweenprogramma voor iedereen! Honderden pompoenen sieren de paden en attracties van het park en zorgen voor een gruwelijk mooie sfeer in het Holiday Park. Speciaal voor de kleine gasten wordt het Holiday Park ingenomen door gevaarlijke wezens uit de prehistorie. Van 2 tot 31 oktober hebben families de mogelijkheid om dinosaurussen te ontmoeten tijdens de nieuwe “Dinoween”.

Het Halloweenseizoen in Holiday Park belooft plezier, actie en entertainment voor alle leeftijden! Na een jaar afwezigheid zijn de Halloween Fright Nights terug in het park, groter en griezeliger dan ooit.

 

DATA

Kids Halloween 2021
Van 2 tot 31 oktober

Halloween Fright Nights 2021

2, 9, 16, 23, 30 & 31 oktober

Openingstijden: www.holidaypark.de