Ghostbusters, Zombies en Co. nemen Kernie’s Familienpark over met Halloween

Kernie’s Familienpark viert Halloween op 23 en 24 oktober en op 30 en 31 oktober 2021 van 10.00 tot 17.00 uur. Gasten komen onder andere de Ghostbusters tegen met hun protonenstralen, kunnen doorheen het spookhuis wandelen of een parade met griezelige figuren bekijken.

 

Het Halloweenprogramma in Kernie’s Familienpark is vooral gericht op kinderen van drie tot twaalf jaar en omvat onder meer pompoen snijden voor 1,50 euro per persoon, samen marshmallows roosteren boven een grote vuurschaal, een magisch drankje brouwen met ervaren heksen en een ontmoeting met graaf KernieCula.

 

Bezoek Graaf KernieCula in het spookhuis

In het spookhuis lopen de bezoekers doorheen een dikke mistlaag. De bewoners van het huis zijn totaal niet voorbereid op bezoek, daardoor slingeren er mogelijk nog afgehakte voeten, handen of uitpuilende ogen rond.

 

Extra animatie

Entertainer Eddie met zijn jongleer- en magische intermezzo’s zorgen voor het entertainment. Natuurlijk geven ook de Ghostbusters een show weg met hun protonstralen en om 14u en 16u treed Circus Maximus op. De dag wordt afgesloten met een parade om 16.30u.

 

Wanneer?

Halloween in Kernie’s Family Park vindt plaats op 23, 24, 30 en 31 oktober 2021. Op deze dagen is het attractiepark geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets en de huidige hygiënemaatregelen kunnen worden gevonden op de officiële website.