Fotoalbum: Kirmes am Duerf & Fun um Glacis in Luxemburg – augustus 2021

Eind augustus hadden Themeparkfreaks Dimitri, Lies, Gregory, Hannelore, Michael en Greet een dagje gepland naar Luxemburg want daar stond een hele grote foor opgesteld. Als extra kers op de taart stonden er in het centrum van Luxemburg enkele gratis kermisattracties opgesteld waaronder 2 kermisachtbanen die gratis te berijden zijn. Themeparkfreak Gregory zorgde voor enkele mooie foto’s.

 

Kirmes am Duerf – Place de la Constitution

De eerste plek die de groep bezocht was Place de la Constitution. Hier stonden er enkele gratis kermisattracties opgesteld waaronder 1 achtbaan. De achtbaan heette Ring Renner, het prachtige uitzicht die we hadden op deze mooie locatie kregen ze er ook nog bij.

Kirmes am Duerf – Parc Bell Air

In Parc Bell Air vonden de Themeparkfreaks de volgende gratis achtbaan. Het betreft een Big Apple Coaster. De kinderachtbaan heeft de naam 1000 pattes gekregen. In het stadspark lagen nog enkele andere kinderattracties waar de kindjes zich op konden vermaken.

Fun um Glacis

Als laatste trokken ze richting een gigantische autoparking, Glacis genaamd. Uiteraard kwamen ze daar niet om hun auto te parkeren maar voor een gigantische foor. Op deze foor stonden er een heleboel spannende attracties waaronder twee iconische achtbanen. Deze iconische achtbanen waren natuurlijk Olympia Looping en Alpina Bahn. Daarnaast konden ze ook genieten van de hoogste transportabele vrijevaltoren ter wereld en enkele andere toffe kermisattracties.