Fotoalbum: EuroPark Milano Idroscalo & Luna Park Desenzano Del Garda – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

EuroPark Milano Idroscalo

EuroPark Milano Idroscalo is gelegen nabij Milaan in Italië. Het pretpark is in de late namiddag en avond geopend en bevat onder andere 3 achtbanen. Het gaat daarbij om de Big Apple achtbaan Bruco Mela gericht op kinderen, de spinning coaster Jamming gebouwd door Barbisan en de wilde muis achtbaan Funny Mouse die gebouwd werd door Interpark. Verder heeft het park onder andere nog een wildwaterbaan, frisbee, vrijevaltoren, Starflyer waar ook kooien voor in te staan zijn gemonteerd, een spookhuis, schommelschip, tripride en reuzenrad.

Luna Park Desenzano Del Garda

Luna Park Desenzano Del Garda is niet ver van Gardaland gelegen. De kermis bevat een achtbaantje met de Bruco Mela van Pelucchi. Verder staat hier onder andere een reuzenrad, zweefmolen, tripride, glazendoolhof, Jumper, Tagada, schommelschip, booster, Afterburner, Bidule en een heleboel andere kinderattracties.