Extra griezelige Halloween in Drievliet

Ook in Drievliet kan men tijdens Halloween griezelplezier beleven. Vrolijke heksen en spoken zorgen een Happy Halloween in het park. Kinderen mogen zelf pompoenen uitsnijden en er is een markt met spannende artikelen. Verder kan je kijken naar de spannende film The Curse of Skull Rock.

 

Tijdens de herfstvakantie is het extra griezelig in Familiepark Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken. Er is een gezellige Halloweenmarkt met spannende artikelen en waar kinderen leren hoe je van een pompoen een lantaarn kan maken. Wie graag anderen wil laten schrikken, kan zich gratis als griezel laten schminken. Het familierestaurant Paviljoen in Drievliet is omgetoverd tot griezelrestaurant met speciale heksenmenu’s.

Een bezoek brengen aan het Spookmuseum van Drievliet is ook een hele belevenis. Het wordt bewoond door skeletten, trollen en andere vreemde griezels. Voor de wat oudere bezoekers die echt willen griezelen, komen aan het eind van de dag de spoken daar tot leven. In het Parktheater van Drievliet worden dagelijks spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang 14.00 uur.

 

The Curse of Skull Rock

In het filmtheater ‘CineMagic 5D’ draait de spannende animatiefilm The Curse of Skull Rock. Voel het gespetter van de zee en het schommelen van het piratenschip in weer en wind. Ga met kapitein Scabb op zoek naar de schat van Skull Rock. Zet de speciale bril op en beleef dit spectaculaire avontuur.

 

Geopend

Familiepark Drievliet is tijdens de herfstvakantie nog dagelijks geopend van 16 t/m 24 oktober, 27 oktober en het weekend van 30 en 31 oktober. Openingsuren zijn 10u tot 17u. De ingang van het park ligt aan de Laan van ’s Gravenmade in Den Haag. De toegangsprijs bedraagt € 25,50 (online € 23,50 p.p.). Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang.

 

Bron en foto: Drievliet