Taunus Wunderland opent nieuwe attractie Der Wilde T-Rex

Het Duitse pretpark Taunus Wunderland opende dit jaar de nieuwe attractie Der Wilde T-Rex. Deze nieuwigheid is terug te vinden in het Dinosaurus themagebied Dinotal. Het gaat om een Mini Break Dance.

 

Taunus Wunderland opende onlangs haar nieuwe attractie Der Wilde T-Rex, een Mini Break Dance van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Net als bij een grote Break Dance draait hierbij een platform in het rond en ook de bakjes, maar dan op een familievriendelijke wijze.

 

Deze nieuwigheid is terug te vinden in het themagebied Dinotal. De attractie valt meteen op door de T-Rex in het midden. Men neemt plaats in jeeps die rondjes draaien rond het monster. De hoofdarm draait met 15 omwentelingen per minuut en het kruis van de gondel met 20 omwentelingen per minuut.

 

Toekomst

Ook in de toekomst kunnen we heel wat nieuwigheden verwachten in het park. Het park zal in de toekomst namelijk uitbreiden met een nieuw gebied van 3,5 hectare groot. Voorlopig is nog niet bekend wat daar precies zal gebouwd worden, maar de directeur van het park liet al een keertje weten dat een gezinsvriendelijke achtbaan van Mack Rides een mogelijkheid is.

 

Bron: Taunus Wunderland, freizeitpark-welt