The Horror Zone heet u dit jaar welkom in Huckabay

Dit jaar zal The Horror Zone opnieuw plaatsvinden, ditmaal niet in Best maar het Nederlandse Bosschenhoofd. Het thema dit jaar is het stadje Huckabay in Texas. In dit dorpje verdwijnen al jaren toeristen na een bezoekje. Het evenement vindt plaats op 12, 13, 19, 20, 26 en 27 november en dit telkens van 19u tot 23u.

 

Verhaal

In de staat Texas kan je het rustige stadje Huckabay, ook wel the Meat Capital of the world genoemd. Vanaf de buitenwereld lijkt het op een heel saai plattelandsstadje, maar niets is minder waar. Het toeristische stadje heeft al jaren ‘last’ van toeristen die verdwijnen. De inwoners lokken toeristen naar het dorpje met verschillende bekende, of eerder beruchte, attracties.

 

Horrorattracties

State Park

Een van de hoofdattracties van het dorpje is het State Park. De parkranger neemt toeristen mee op een schitterende tour door het nationaal park. Aan het einde van de tour blijkt dat niet iedereen meer terug zal thuis komen. Echter zijn er nooit lijken gevonden…

McFerguson Meat Factory

Misschien moet je maar eens meegaan op tour door de vleesfabriek van de familie McFerguson, hun verhaal wordt vaak erg ‘interessant’ gevonden… Let je wel op je ledematen?

Museum van Mr. Tannen

Of bezoek je liever rustig het plaatselijke museum van Mr. Tannen, daar zijn veel lokale schatten te vinden. Pas alleen op dat je zelf geen onderdeel wordt van de collectie.

 

Prijs

Een combiticket kost je € 19,95 online of € 22,95 aan de kassa. Tickets bieden toegang tot de drie Haunted Mazes en Town Square. Het kunnen tonen van een geldige Corona QR code bij entree van het evenement is verplicht!

 

Bron en foto: The Horror Zone