Plopsa Station Antwerp opent in oktober en zoekt personeel

Plopsa Station Antwerp zal dit jaar in de herfstvakantie zijn deuren openen. Uiteraard zorgt de opening van het park voor heel wat openstaande vacatures die zo snel mogelijk moeten ingevuld worden. Met dit park komt de Plopsa-group al aan een totaal van 6 pretparken, verspreid over Europa.

 

Plopsa Station Antwerp, het allernieuwste Plopsa-park, zal eind oktober zijn deuren openen. De Plopsa-group mikt op een opening in de herfstvakantie en is alvast op zoek naar personeel. Aan de hand van jobdagen zal het park op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Op social media heeft het park al enkele foto’s van de aanpassingen in het park gedeeld. Het park is te vinden in het centraal station van Antwerpen.

Eind 2019 nam de Plopsa-group het failliet verklaarde Comic Station in Antwerpen over. Het kleine indoorpark stond in het teken van stripfiguren zoals Jommeke, Suske & Wiske en Urbanus. Het park had enkele kleinere attracties, voornamelijk gericht op kinderen. Normaal gezien zou Plopsa Station zijn deuren openen in de Paasvakantie van 2020. Maar de Plopsa-group was niet overtuigd van het park en besloot dat het park nog niet genoeg kwaliteit leverde. Er is in totaal 6 miljoen euro in het park geïnvesteerd.

De gigantische glijbaan die je vroeger in het park kon vinden is alvast verwijderd. In een voorgaand artikel hadden we al gemeld dat er een frisbee attractie komt in het thema van Piet Piraat. Daarnaast komt er ook een Mega Mindy fietsmolen en een Bumba kikkermolen. Ook K3 zal een attractie krijgen in de vorm van botsauto’s. De populaire tv-serie “Super Wings” zal dan weer een vliegtuigmolen krijgen.

De vliegende bol botsauto’s van Jommeke werden verwijderd en vervangen door een carrousel. De attracties van Suske & Wiske, Lucky Luke en Urbanus blijven bestaan. Ook de smurfen darkride zou blijven bestaan. Mega Mindy krijgt dan weer een fotopunt in het park.

Bron & foto’s: Plopsa, HLN, Looopings