De monsters komen tot leven tijdens Halloween in Tusenfryd

De afgelopen zes jaar heeft het Noorse pretpark Tusenfryd delen van het park versierd en spannende nieuwe ervaringen gecreëerd tijdens Halloween. Ook dit jaar kan je weer gaan griezelen in het park.

 

In Tusenfryd kan je van 2 tot en met 10 oktober dagelijks Halloween vieren evenals op 16, 17, 23, 24, 30 en 31 oktober. Delen van het park zijn versierd met pompoenen en stro. Daarnaast zijn er aparte spookhuizen waar om elke hoek verrassingen op de loer liggen.

 

Spookhuizen

Zombie – Laboratiet

Er is iets misgegaan in het lab. Een dodelijk chemisch experiment veranderde iedereen in zombies. De overlevenden sloten de deuren en vluchtten weg. Nu is het een hele tijd stil geweest. Durf jij naar binnen gaan?

Blodige Smil

Het circus verliet Tusenfryd, maar er bleef iets achter. We hebben herhaaldelijk bloedsporen gevonden in de omgeving van de plaats van de misdaad en er zijn verschillende medewerkers verdwenen. Kunt u ons helpen erachter te komen wat er is gebeurd?

Barnelabyrinten

Voor wie nog te jong is of niet van monsters en zombies in het bijzonder houdt, is het Kinderlabyrint een goed alternatief. Maak kennis met heksen en andere enge wezens. Vind je weg door vragen te beantwoorden en eenvoudige taken uit te voeren. Uiteindelijk krijg je misschien een beloning?