Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert bedankdag voor alle vrijwilligers van Nationaal Fonds Kinderhulp

De bedankdag is in het leven geroepen voor alle mensen die zich inzetten voor Kinderhulp. Op zondag 19 september 2021 was het attractiepark speciaal geopend voor vrijwilligers, collectanten en donateurs. Deze feestelijke dag werd afgesloten met een optreden van Marc Floor, finalist van The Voice Kids. Slagharen overhandigt Kinderhulp een cheque van €6.750, dit is de maandopbrengst van de Raccoon Lodge en de opbrengst van de veiling. Hierbij werd een overnachting onder de Gold Rush geveild

 

Goed doel 2021

Ieder jaar steunt Attractie- & Vakantiepark Slagharen een goed doel. In 2021 is dit Nationaal Fonds Kinderhulp. Een logische keuze want Kinderhulp wil voor elk kind een jeugd zonder zorgen. Een leuk dagje uit hoort daar ook bij! Slagharen stelt dit jaar 4.000 tickets beschikbaar en bezorgt kinderen waar thuis weinig geld is een onvergetelijke dag.

 

Nationaal Fonds Kinderhulp

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Kinderhulp helpt hen, met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, of een nieuwe bril. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor deze kinderen. Nu en in hun toekomst. Slagharen steunt Kinderhulp ook door het doneren van speelgoed. Zoals een koptelefoon en kussens en knuffels van Randy & Rosie, de vrolijke mascottes van het park.