Nieuwe patisserie Törtchen & Co geopend in Phantasialand

Het Duitse park Phantasialand heeft een nieuw horecapunt geopend in het park. In Törtchen & Co kun je terecht voor huisgemaakte lekkernijen zoals eclairs, roomsoezen en gebakjes. De patisserie kun je vinden in het themagebied Berlin.

 

Törtchen & Co is het nieuwste Horecapunt in Phantasialand. Bij deze patisserie kun je terecht voor de fijnste gebakjes, goddelijke eclairs en luchtige roomsoezen. Simpele gebakken zoals eclairs of soezen worden hier omgevormd tot een culinair hoogtepunt! Ook koffieliefhebbers kunnen hier terecht voor verschillende soorten koffie uit de koffiefabriek Heilandt en chocolademelk uit Zuid-Amerika.

Törtchen & Co vind je in het themagebied Berlin, het Duitse gebied waar zich de hoofdingang van het park bevindt. Op deze locatie was er vroeger een ander horecapunt namelijk Heino’s Kaffeehaus. Phantasialand koos ervoor om Törtchen & Co in Rookburgh Stijl te bouwen. Dit is het nieuwe gebied waar je de nieuwe achtbaan F.L.Y. kan vinden.

 

Bron & foto’s: Phantasialand