Fotoalbum: OK corral – juli 2021

Themeparkfreaks Bob en Benjamin bezochten tijdens hun Zuid Franse trip het charmante OK Corral. Dit pretpark neemt je vanaf de ingang al mee in een Western sfeer. Dit jaar opende het park een volledig nieuwe zone waarin enkele oudere attracties in een nieuw kleedje gestopt werden, maar ook drie nieuwigheden openden. Een daarvan is TequilAbeille, een draaimolen met bijtjes. De tweede is Piñata, een Regata attractie gebouwd door Zierer, die prachtig versierd werd. De laatste is meteen ook degene met het meeste thrillgehalte, namelijk Voladores, bij deze kan je door de vleugels te gebruiken overkop gaan.

In het park kan je ook drie achtbanen terugvinden, waarvan Pioneer de grootste is. Deze achtbaan werd gebouwd door Zierer en ontworpen door het park zelf. De trein is zeer uniek, je neemt hier plaats op een paard of in een koets.

De tweede achtbaan van het park is Gold Rush, een zeer speciale Boomerang achtbaan, aangezien deze een gesloten parcours heeft. Op vraag van het park bouwde Gerstlauer hier een bocht bovenaan in, waardoor je niet enkel als bij een normale Boomerang Coaster het parcours gedeeltelijk voorwaarts en gedeeltelijke achterwaarts aflegt, maar ook een rondje volledig maakt.

De laatste achtbaan van het  park is er eentje van Zierer, van het type Tivoli Large. Bij Serpent Hopi kruip je in een treintje dat de vorm heeft van een slang.