Zware overstromingen in Pairi Daiza

Door alle regen die afgelopen dagen is gevallen in België, zijn er op verschillende plaatsen meldingen gemaakt van wateroverlast. Ook in Pairi Daiza hebben ze last van overstromingen want de Dender, een rivier die door het park stroomt, is uit haar oevers getreden.

 

Het dierenpark Pairi Daiza heeft foto’s op haar sociale media gedeeld waarop te zien is dat het park last heeft van overstromingen. De overstromingen komen voort van de Dender, een rivier die door het park stroomt. Op de foto’s is te zien hoe verschillende delen van het park onder water staan. Volgens Pairi Daiza hebben de dieren er weinig last van gehad doordat ze allemaal naar binnen zijn gebracht. “Het team van Pairi Daiza is hard aan het werk om de water sporen op te kuisen.” , aldus Pairi Daiza.

Doordat er vandaag weinig dieren te zien zouden zijn,  raadde het park af om het te bezoeken. De kwaliteit van het bezoek zou wat lager zijn dan normaal. Bezoekers werd aangeraden Pairi Daiza te bezoeken op een andere datum.

 

 

Bron & foto’s: Sociale media Pairi Daiza