Opnieuw op de foto met figuren in Plopsaland De Panne

Wie het afgelopen jaar Plopsaland De Panne heeft bezocht, had het waarschijnlijk al opgemerkt. Er stonden geen Studio 100 figuren zoals Bumba of Mega Mindy aan de ingang de kinderen op te wachten. Dit was uiteraard een maatregel tegen COVID-19. Vanaf 1 juli, de start van de zomervakantie, veranderde dit en zal je opnieuw op de foto kunnen gaan met je favoriete Studio 100 figuur.

 

Het is een bekend beeld ondertussen wanneer je Plopsaland De Panne bezoekt dat er enkele Studio 100 figuren je staan op te wachten aan de ingang. Door de coronamaatregelen kon dit helaas niet meer. Het park had al zijn optredens, meet-and-greets en evenementen vorig jaar geschrapt of afgelast om zo het virus niet verder te verspreiden. Nu een jaar later de cijfers opnieuw de goede richting uit gaan en er steeds meer mensen gevaccineerd zijn, zal je op 1 juli opnieuw op de foto kunnen met Bumba of Kabouter Plop.

Plopsaland De Panne opent ook haar nieuwe achtbaan voor de bezoekers van het park. Het betreft hier wel een soft opening want de grote opening staat gepland op 22 juli. Ook staan er al enkele evenementen gepland dit jaar in het park, zo zal er opnieuw een Nacht van de Abonnees zijn en zal je er voor de allereerste keer oudjaar kunnen vieren. In september zal er ook een groot verjaardagsfeest zijn voor Studio 100, dat dit jaar zijn 25ste verjaardag viert.

 

Bron en foto: Plopsaland De Panne