Nieuwe achtbaan Orochi geopend in Parc du Bocasse

In het Franse pretpark Parc du Bocasse is de gloednieuwe achtbaan Orochi geopend. Het gaat om een Suspended Family Coaster van de Nederlandse fabrikant Vekoma die op een nieuw stuk grond bij het pretpark gebouwd werd.

 

Parc du Bocasse blijft verder timmeren aan de toekomst. Ondanks de coronacrisis en de daarbij gepaarde sluitingsperiode en dus minder bezoekers, heeft het Franse pretpark uitgepakt met een nieuwe achtbaan. Het gaat om een Suspended Family Coaster die gebouwd werd door de Nederlandse fabrikant Vekoma.

De rollercoaster is 19,3 meter hoog met een drop van 20 meter. Tijdens de rit van 450 meter wordt er een snelheid bereikt van 67 km/u. Orochi was al geruime tijd klaar en maakte ook al maanden geleden zijn eerste rondjes. Op 1 juli 2021 was het dan eindelijk zo ver en werd de achtbaan officieel geopend voor het publiek.

 

Alles over de achtbaan kun je hier terugvinden.

 

Foto: Parc Du Bocasse