Holiday Park opent Wickieland

Het Duitse Holiday Park heeft het nieuwe gebied Wickieland officieel geopend. Het gebied telt 3 nieuwe attracties nl. een Disk’O Coaster, een Splash Battle en een speelplaats. Uiteraard is er ook een horecapunt voorzien in het nieuwe gebied.

Holiday Park, een pretpark gelegen in het Duitse Haßloch, heeft een nieuw gebied geopend. Het nieuwe gebied kreeg de naam “Wickieland” en staat uiteraard in het teken van Wickie The Viking. Wickieland kun je grotendeels vergelijken met de bestaande gebieden in Plopsaland De Panne en Majaland Kownaty. Het gebied in Holiday Park telt namelijk ook een Disk’O Coaster en een Splash Battle. Het gebied is verder opgevuld met een speelplaats en een snackbar. Men heeft anderhalf jaar gewerkt aan het nieuwe gebied.

Naast de drie nieuwe attracties zal het gebied ook een bestaande attractie bevatten en dat zijn de boomstammen. Die werden vroeger al gethematiseerd naar Wickie The Viking. Vorig jaar heeft het park ook al een flinke investering gekregen want dan hebben ze de rapid river van het park omgetoverd tot DinoSplash. De volgende grote investering zal nu waarschijnlijk de bouw van een hotel worden. Hiervoor zijn de eerste plannen en aanvragen al gedaan.

Bron & Foto: Holiday Park