Fotoalbum: PortAventura World juli 2021

Van 5 tot en met 7 juli 2021 verbleven Themeparkfreaks Tim en Nathan in het Spaanse PortAventura World, één van de grootste pretparkresorts in Europa. Het resort bestaat uit twee pretparken, PortAventura Park en Ferrari Land, en het waterpark Caribe Aquatic Park. PortAventura Park is onderverdeeld in zes gigantische themagebieden met topachtbanen als Shambhala, Dragon Khan en Furius Baco. Ook aan waterattracties is onder de Spaanse zon geen gebrek. De nieuwste attractie is Sesame Street – Street Mission, een erg leuke interactieve darkride in het thema van Sesamstraat. Ferrari Land is een stuk kleiner dan PortAventura, maar biedt wel Red Force, de hoogste en snelste achtbaan van Europa. Daarnaast staan er ook enkele simulatoren, vrijevaltorens en een handjevol kinderattracties.