Center Parcs brengt ‘binnen’ naar ‘buiten’ deze zomer

Onbezorgd genieten van een zonovergoten dag op het water of aan het strand, lekker fietsen door de natuur of meedoen aan de vele buitenactiviteiten voor het hele gezin. Nu het kwik begint te stijgen en we het liefst zoveel mogelijk in de buitenlucht willen zijn, brengt Center Parcs ‘binnen’ naar ‘buiten’. Zo kunnen gasten vanaf juni in de parken heerlijk toeven aan de zomer hotspots aan het strand op de parken of de meren verkennen met een kano of een bootje. De nieuwe zomer hotspot met een beachbar zorgt voor extra beachvibes met ontspannende muziek, waar de hele dag verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals zomerconcerten. Bovendien zijn er deze zomer veel extra activiteiten zoals timmerdorpen, Aqua Parken, Stand Up Paddling of duiken in het meer.

 

Met de zomer in aantocht neemt de behoefte aan ontspanning toe en speelt het leven zich steeds meer in de buitenlucht af. Center Parcs speelt hierop in door haar zomerprogramma uit te breiden met allerlei buitenactiviteiten. “Nu ons leven zich in de afgelopen maanden vooral binnenshuis heeft afgespeeld, verlangen we er naar om naar buiten te gaan en kijken we allemaal uit naar mooie momenten samen beleven. Ook onze gasten kijken reikhalzend uit naar de zomer, hoewel deze er net even anders zal uitzien. Zo zullen er waarschijnlijk nog steeds beperkingen zijn voor onze indoor activiteiten. Tegelijkertijd zien we dat onze gasten juist lekker buiten willen zijn en daarom hebben we een aanbod samengesteld, waardoor zij in onze ruim opgezette parken onbezorgd vakantie kunnen vieren”, vertelt Erwin Dezeure, directeur van Center Parcs België. “Op veel parken zijn meer dan 60 activiteiten, daar voegen we nu nog meer aan toe met een focus op de buitenlucht. Daarmee is vervelen een keuze geworden. Zo biedt Center Parcs óók deze zomer alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie dichtbij huis, middenin de natuur.”

 

Onbezorgd genieten van een heerlijke zomer

Om te zorgen dat gasten onbezorgd vakantie kunnen vieren, worden in alle parken speciale zomer hotspots ingericht, waar zij kunnen ontspannen en gebruikmaken van activiteiten en voorzieningen die anders binnen worden aangeboden. Zo kun je buiten terecht in een mooi aangeklede beachbar met een terras onder tent en sfeerverlichting, waar je kunt relaxen in een zitzak of in je strandstoel kunt genieten van een snack of een drankje. Ook creëert Center Parcs op de stranden en bij de meren extra ruimte om volop te genieten van de zomer. Zo kun je in Center Parcs De Vossemeren genieten van een zomerse dag aan zee en meedoen aan allerlei water- en strandsporten: van wakeboarden en windsurfen tot waterfietsen. Ook in andere delen van de parken is deze zomer van alles te beleven. Zo breidt Center Parcs haar bestaande zomeraanbod uit met allerlei extra outdoor activiteiten: van zomerconcerten tot outdoor sporttoernooien.

 

Alle nieuwe zomeractiviteiten komen bovenop het al zeer uitgebreide activiteitenaanbod van Center Parcs. Met meer dan 60 activiteiten per park hoeft niemand zich te vervelen.