ZOOmerbar maakt comeback in ZOO Antwerpen

De ZOOmerbar opent binnenkort opnieuw de deuren in ZOO Antwerpen. Van 1 juli tot en met 29 augustus wordt de gratis openluchtbar op het Flamingoplein dé place-to-be voor een frisse cocktail en verkwikkende live-optredens. Met het unieke uitzicht op de Cubaanse flamingo’s en het prachtige belle-époquedecor van ZOO Antwerpen doet ’t schoonste terras van Antwerpen haar naam weer alle eer aan.

 

De opening van de ZOOmerbar wordt het startschot van een mooie, lange zomer in ZOO Antwerpen. Van 1 juli tot en met 29 augustus is het Flamingoplein dé plek bij uitstek om uitgebreid te genieten van een frisse cocktail, zomerse snacks en verkwikkende live-optredens. Dit alles in een uniek kader met zicht op de Cubaanse flamingo’s.

 

Voor elk wat wils

Vier avonden per week, van donderdag tot en met zondag, geven verschillende muzikanten het beste van zichzelf. Elke avond staat in het teken van een ander muzikaal thema. Op donderdag staan er Franse chansons op het programma, vrijdag is het de beurt aan een coverband en op zaterdag dompelen Latin klanken het Flamingoplein onder in zuiderse sferen. Op zondag kunnen bezoekers verzoeknummers aanvragen. Onder andere Danny Wuyts (bekend van De Notenclub), chansonnière Sarah D’hondt en de Belgische popband DRIES passeren de revue.

 

Veilig in openlucht

De ZOOmerbar vindt plaats in openlucht, in de groene oase in het midden van de stad. Op deze manier kan ZOO Antwerpen de veiligheid van haar bezoekers garanderen. En hoewel in deze coronatijden de nadruk ligt op het houden van fysieke afstand, is deze ZOOmerbar de ideale plek om elkaar, op een veilige manier, opnieuw te ontmoeten. De geldende coronamaatregelen voor de horeca- en evenementensector worden te allen tijde gevolgd om de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Reserveren is niet nodig, vanaf 16u30 is iedereen welkom voor een moment van pure ontspanning op ’t Schoonste terras van ’t Stad.

 

Gratis

De toegang tot de ZOOmerbar is gratis, ook als je de ZOO niet (betalend) bezoekt. Van donderdag 1 juli tot en met 29 augustus, elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16u30 tot 20u30, op het Flamingoplein. De livemuziek start om 17u.

 

Zeker al niet te missen:

  • Danny Wuyts, pianist bekend van de Notenclub, samen met Karen Yperman op 4/7, 25/7 en 15/8
  • Chansonnière Sarah D’hondt op 3/7
  • Nederlandtalige jukebox DRIES op 11/7 en 29/8
  • Covers en verzoekjes met Be Pop met zanger Filip Bollaert op 22/8

 

De muziekthema’s die je van ons mag verwachten:

  • Donderdag Italiaanse en Franse liedjes 
  • Vrijdag swingende covers
  • Zaterdag zwoele Latin vibes
  • Zondag jukebox, de band speelt verzoeknummers