Pretpark Dippiedoe heropent met nieuwe attractie

Het Nederlandse pretpark Dippiedoe heeft sinds dit jaar een nieuwe attractie in hun attractie-aanbod. In het buitengedeelte van het park vind je er nu botsauto’s. Deze hebben de naam Dollybots gekregen.

 

Dippiedoe, een Nederlands pretpark, heeft een nieuwe attractie. Het betreft hier botsauto’s die de naam Dollybots hebben gekregen. De attractie is eigenlijk een kermismodel. Zo heeft deze attractie afbeeldingen met Minions, bekend van de gelijknamige film en Despicable Me films. Dit is een attractie voor kinderen, hierdoor mogen mensen/kinderen groter dan 140 cm niet plaatsnemen.

De attractie is feestelijk geopend door de 6-jarige Roos. Zij mocht het rode lint doorknippen en zo de attractie officieel openen. Uiteraard werd dit gevierd met toeters, confetti en glaasjes kinderchampagne. Sinds 4 juni is het park terug open, dat is later dan andere parken in Nederland die al op 19 mei terug opengingen. Het park besliste later te openen door de hoge besmettingscijfers en de onzekerheid die er dan nog was op dat moment. De overdekte binnenhaven blijft voorlopig nog gesloten.

 

 

Bron: Dippiedoe, Looopings

Foto’s: Dippiedoe (Facebook)