Plopsa stunt opnieuw: korting per gescoord EK-doelpunt

De Plopsa Group gelooft 100% in de EK-kansen van het Belgische elftal. Om het grootste voetbalfeest van Europa nog leuker te maken, krijgen fans na elke gewonnen match 10% korting op Plopsa-tickets per doelpunt van de Belgen.

 

Bij elke winnende wedstrijd van het Belgische elftal geeft Plopsa maar liefst 10% korting per doelpunt op tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en zelfs het spectaculaire, gloednieuwe Plopsaqua Landen-Hannuit, dat afgelopen woensdag eindelijk de deuren mocht openen. Meteen na afloop van de match worden er unieke voordeeltickets in de webshops van de Belgische Plopsa-parken ter beschikking gesteld. Hoe meer doelpunten er vallen, hoe meer korting klanten krijgen.

 

“Scoort ons elftal één doelpunt, krijgen de snelle kopers 10% korting. Scoren ze acht doelpunten, dan ontvangen ze maar liefst 80% korting! Tijdens het vorige WK lanceerden we een gelijkaardige actie en werd het een echte stormloop. Gezien het grote succes willen we ook dit jaar tonen dat we als één man achter ons elftal staan met deze spectaculaire actie. Een groot risico, maar het is het meer dan waard!”, lacht Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

 

10 doelpunten

Winnen de Belgen met meer dan 5 doelpunten, dan worden er per winnende match 2021 unieke voordeeltickets aangeboden. Winnen de Belgen met tien doelpunten of meer dan worden er 2021 voordeeltickets verkocht aan het symbolische bedrag van €1. De eerste match van de Belgen vindt morgen, 12 juni, om 21 uur plaats.