Nieuw reuzenrad voor Duitse kermissen: Circle of Life

De Duitse kermiswereld mag opnieuw een reuzenrad verwelkomen. Het is de exploitant Jens Schmidt uit Velten die de attractie aankocht. Momenteel wordt het reuzenrad zelfs al getest. Wanneer die haar intrede zal maken op de kermissen is nog niet duidelijk.

 

De Duitse exploitant Jens Schmidt uit Velten heeft een nieuw reuzenrad gekocht. De attractie heeft de naam Circle of Life gekregen en zal dit jaar haar intrede maken op de Duitse kermissen. Wanneer dit exact zal gebeuren is wegens de coronamaatregelen nog niet duidelijk.

Onlangs ging Jens Schmidt en zijn medewerkers de 16 opleggers voor het reuzenrad ophalen bij het bedrijf Kögel. Ondertussen is de attractie ook volledig klaar en al opgebouwd om getest te kunnen worden. Die testritten zijn ook al van start gegaan en dat kan u zien in onderstaande video.

 

 

Bronnen & foto’s: riesenrad-erlebnis.de, Circle of Life – Das Riesenrad Erlebnis