Luna Park Fréjus pakt dit jaar uit met Monster Maxxx

Het Zuid-Franse pretpark Luna Park Fréjus pakt dit jaar uit met een extra thrillride. Het gaat om de Monster Maxxx, een attractie van het type Booster. In 2019 stond deze attractie ook al eens in het pretpark.

 

Luna Park Fréjus zal dit jaar haar deuren heropenen op vrijdag 11 juni. Om de bezoekers te verrassen heeft het Zuid-Franse pretpark alvast een nieuwe attractie in petto. Het gaat om een Booster attractie met de naam Monster Maxxx.

De thrillride stond ook al eens in het pretpark in 2019. Ondertussen werd Monster Maxxx volledig opgebouwd en getest en klaar voor een nieuw seizoen. Luna Park Fréjus zal door de nog steeds geldende avondklok in Frankrijk geopend zijn van 11 juni tot 30 juni van 19u00 tot 22u45. Vanaf 1 juli valt de avondklok weg en is het pretpark geopend tot diep in de nacht.

 

Bronnen: Monster Maxxx & FunFair Tour

Foto: Monster Maxxx