L’île aux Geants pakt uit met drie nieuwe attracties

Het Franse pretpark L’île aux Geants, gelegen in Dissay, pakt dit jaar uit met maar liefst 3 nieuwe attracties! Het gaat om drie familieattracties al is de grootste wel 33 meter hoog! Wanneer L’île aux Geants de poorten weer zal heropenen is nog niet helemaal duidelijk, maar verwacht wordt in de loop van juni.

 

L’île aux Geants is een lokaal en vrij onbekend parkje in de Franse stad Dissay en ligt op minder dan 5 kilometer van het zeer bekende themapark Futuroscope. Het pretpark biedt een zeer budgetvriendelijke formule aan want kinderen betalen 10 euro om binnen te mogen en volwassenen slechts 2 euro.

Dit jaar pakt L’île aux Geants uit met maar liefst 3 nieuwe attracties. Een van de nieuwe attracties is een paardjesbaan in een westernthema. In de tweede attractie nemen bezoekers plaats in vliegertjes en draaien ze door de lucht. De derde attractie is de grootste, want het gaat hier over een 33 meter hoge starflyer die de bezoekers een mooi uitzicht over het park geeft.

L’île aux Geants heeft ook twee achtbanen. De kleinste is Brocomela, het gaat hier om een Big Apple coaster. De grootste achtbaan is de Avengers Roller Coaster. Deze is van het type Zyklon en reisde voordien rond op de Franse kermissen. Beide achtbanen zijn volledig in het roze geschilderd.

 

Bron & foto’s: L’île aux Geants