Gigantische insecten in Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard heeft sinds kort enkele nieuwe inwoners. Het betreft hier enkele gigantische insecten die kunnen bewegen en grommen. Tijdens een wandeling door het park komen de bezoekers deze nieuwe bewoners tegen.

 

In Avonturenboerderij Molenwaard gelegen in Nederland, kun je sinds kort enkele gigantische insecten spotten. Dit educatieve park wil zo zijn bezoekers meer te weten laten komen over de wondere wereld van insecten. Bezoekers komen zo oog in oog te staan met een gigantische wesp of kever tijdens een wandeling door het park. Uiteraard kun je er ook vlinders, sprinkhanen of rupsen spotten. Bij elk insect staat er een informatiebord met enkele feiten en weetjes over het insect. Eerder kon je deze insecten spotten in Burgers Zoo.

“GiGaGrote Insecten op de Boerderij” is de naam van dit evenement. Tijdens het weekend zijn er ook 2 speciale gasten op bezoek, namelijk Miro & Kreek. Zij zullen je alles leren over de wonderlijke wereld van de insecten. Dit aan de hand van een toffe quiz. Deze 2 personages en hun vriendjes in het park zijn er nog tot eind juni. Daarna neemt Peppa Pig het over met haar eigen evenement in het park, “Rollen in de Modder met Peppa Pig” genaamd.

 

Bron: Avonturenboerderij, Looopings

Foto’s: AvonturenBoerderij Molenwaard