Puy du Fou opent deuren op donderdag 10 juni

Het Franse themapark Puy du Fou is verheugd aan te kunnen kondigen dat zij op 10 juni hun deuren weer mogen openen. Het non-mainstream familiepark, dat bij de TripAdvisor Travellers Choice Awards werd uitgeroepen tot het nummer 2 pretpark van de wereld, biedt meer dan 150 hectare midden in de natuur, waardoor ze de veiligheid van de bezoekers en de teams kunnen garanderen. Met inachtneming van de strenge sanitaire voorschriften wil Puy du Fou zijn bezoekers de gelegenheid bieden om weer met familie of vrienden te genieten van de spectaculaire shows van lokale legendes en echte gebeurtenissen waarbij romantiek, emotie en historie centraal staan.

 

Een nieuwe openingskalender

Van 10 juni tot en met 30 juni ontvangt de Puy du Fou zijn bezoekers alleen van donderdag tot en met zondag (waarbij de hotels in het park wel al op woensdagvond open zijn). De aanvangstijden van de avondshow ‘Les Noces de Feu’ worden aangepast en vervroegd om de bezoekers in staat te stellen de geldende avondklok in acht te nemen. Vanaf 1 juli, als de gezondheidssituatie het toelaat, zal de Puy du Fou alle dagen van de week open zijn volgens het oorspronkelijke schema, dat hier te vinden is.

De avondvoorstelling Cinescénie wordt op zaterdag 3 juli hervat, volgens het schema van dit seizoen. Een extra sessie van deze show is ook gepland voor vrijdag 17 september 2021.

Aangezien de gezondheidssituatie voortdurend evolueert, raadt de Puy du Fou alle bezoekers sterk aan om hun verblijf zo goed mogelijk voor te bereiden en vóór hun bezoek de speciale pagina “Informatie over het Coronavirus Covid-19” te raadplegen, die beschikbaar is op de website puydufou.com.

 

Praktische informatie Puy du Fou Frankrijk

  • Seizoen 2021: openingsdatum 10 juni tot 7 november 2021;
  • Entree park: vanaf €37 (volwassene) of €27 (kind);
  • Overnachting in hotel + entree park: vanaf €62 per persoon;
  • Informatie en reserveringen via: puydufou.com/en of +33 (0) 820 09 1010.
  • Hoe er te komen: Puy du Fou ligt op slechts 2,5 uur rijden van Parijs en de grote steden van Frankrijk.