Parc des Combes opent stevige thrillride

Het Franse pretpark Parc des Combes zit ook dit jaar niet stil. Net als bijna elk jaar komt er alweer een nieuwe attractie naar het park, ditmaal een stevige thrillride gebouwd door Technical Park.

 

Zelfs in de onzekere tijden van corona pakt het Franse park Parc des Combes uit met een grote nieuwigheid. Odysseus zal de bezoekers op hun kop en alle andere richtingen uitdraaien. Deze attractie wordt geleverd door het Italiaanse bedrijf Technical Park, waarmee het park al meermaals samenwerkte.

 

Odysseus wordt van het type Pegasus. Bij deze attractie is een grote arm die ronddraait, waarbij hij omhoog en omlaag gaat. Aan het uiteinde van die arm zit een draaischijf, die op zichzelf ook ronddraait en de stoeltjes zijn gemonteerd op een balk die vrij kan ronddraaien, op deze manier ga je alle kanten op.

 

Odysseus wordt gebouwd naast de in 2020 geopende Log Flume attractie Les Rivières de l’Ouest.

 

Bron en foto’s: Parc des Combes