Dollywood geeft achtbaan Mystery Mine een gedeeltelijke retrack

Het Amerikaanse pretpark opende in 2007 haar achtbaan Mystery Mine. Dit jaar krijgt deze achtbaan op sommige stukken nieuwe track, om haar opnieuw soepel te maken. Tijdens een rondleiding kon fansite Coaster Studios foto’s maken van de werkzaamheden.

 

Een van de projecten waaraan het Amerikaanse pretpark Dollywood tijdens de seizoensluiting aan werkt is de achtbaan Mystery Mine. Deze achtbaan opende in 2007 en werd gebouwd door Gerstlauer. De achtbaan is van het type Euro Fighter.

 

De rollercoaster verloor de laatste tijd wat van haar soepelheid en daarom besloot het park sommige delen van de track te vernieuwen en verbeteren. Het profiel van de track wordt op deze manier aangepast, wat voor meer comfort tijdens de rit moet gaan zorgen. Het is vooral in het eerste gedeelte van de baan dat deze vernieuwingen plaatsvinden.

Bron en foto’s: Coaster Studios