Twee nieuwe attracties voor Attractiepark Drouwenerzand

Het Nederlandse attractiepark Drouwenerzand maakte bekend twee nieuwe attracties te zullen openen dit jaar. Het gaat om een reuzenrad en theekopjesattractie. De opbouw van de nieuwigheden is ondertussen begonnen, de opening zal deels afhangen van de openingsdatum van het park.

 

Het Nederlandse Attractiepark Drouwenerzand zag eerder af van de aankoop van een nieuwe achtbaan. Alles was in gereedheid gebracht om een gloednieuwe achtbaan te openen in 2021, enkel de handtekening moest nog gezet worden. Maar die handtekening heeft men door de coronacrisis niet gezet en zo kon het park nog net afzien van een investering van 750.000 euro.

 

Toch nog nieuwigheden

De achtbaan komt er dus jammer genoeg niet, maar het park zit niet stil en de bezoekers zullen dit jaar toch nog kunnen plaatsnemen in twee nieuwe attracties. Het gaat om een reuzenrad en een theekopjesmolen. Het park is inmiddels begonnen met de opbouw hiervan.

 

Attractiepark Drouwenerzand

Het bijzondere aan Attractiepark Drouwenerzand is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle speeltoestellen, attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frietjes, snacks, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal bij de entreeprijs inbegrepen.

 

Bron en foto: Attractiepark Drouwenerzand