Jaderpark bouwt volop aan nieuwe waterattractie

In het Duitse Jaderpark wordt momenteel volop gewerkt aan een nieuwe waterattractie die dit seizoen geopend zal worden. Het gaat om een boomstamattractie die de naam Okavango River zal krijgen. Deze komt te liggen in een nieuw gebied in het park, dat een uitbreiding wordt op het Grizzly Adventure gebied.

 

Het Duitse pret- en dierenpark Jaderpark investeerde de laatste jaren in een nieuw gebied dat de naam Grizzly Adventure kreeg. In dit gebied staan momenteel al enkele attracties zoals Nautic Jets, glijbanen en een grote speeltuin. Dit jaar komt daar de waterattractie Okavango River bij.

Deze log flume wordt gebouwd door het Duitse bedrijf Hafema, dat we ook kennen van El Rio in Bobbejaanland en Djengu River in Toverland. De nieuwe log flume zal een verticale lift krijgen van waaruit de drop vertrekt. 

 

 

Bron en foto’s: Jaderpark