Funmania Aalsmeer pakt uit met Zipcoaster

Het Nederlandse Family Entertainment concept Funmania Aalsmeer pakt uit met een nieuwe attractie. Het gaat om een Zipcoaster, wat een kruising is tussen een zipline en een achtbaan. Hiermee heeft het avonturenpark er een nieuwe blikvanger bij voor de oudste doelgroep.

 

Het Family Entertainment concept Funmania in Aalsmeer pakt uit met een heuse Zipcoaster. De Zipcoaster combineert de snelheid van een zipline met de sensatie van een achtbaan. Wat het nog spectaculairder maakt is dat de Zipcoaster helemaal bovenin bij het dak begint. Met een veilige zekering worden bezoekers aan deze ‘’tokkelachtbaan’’ vastgemaakt en vliegen ze door heel Funmania Aalsmeer.

De voeten hangen los boven de grond en in de bochten worden de avonturiers flink heen en weer geslingerd. Funmania Aalsmeer laat weten dat deze activiteit een absolute must is voor de grootste avonturiers van het park. De Zipcoaster is uitsluitend voor uitdagingen van het zwarte parcours, dit wil zeggen dat je 12 jaar of ouder moet zijn om het avontuur te mogen beleven.

 

Funmania Aalsmeer:

Funmania Aalsmeer is het eerste funpark in Nederland met deze opzet: voor alle leeftijden, gezellig, avontuurlijk en ook betaalbaar. Funmania heeft een aanbod van activiteiten die voor plezier en avontuur zorgen voor jong en oud. Gezinnen, studenten, groepen, kinderen, bedrijven en scholen kunnen allemaal terecht bij het park. Voor iedereen is er een programma op maat gemaakt.

Naast de activiteiten binnen het funpark biedt Funmania Aalsmeer arrangementen aan in combinatie met een heerlijk diner. Voor een leuke prijs kunnen bezoekers gebruik maken van het unieke ‘’all you can eat”-concept.

 

Bron: Funmania Aalsmeer