Fotoalbum: Agri-Musée Rochehaut – oktober 2020

Op een regenachtige maandag begin oktober besloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore het landbouwmuseum in Rochehaut te bezoeken. Eerder die dag had men al bezoek gebracht aan het Kasteel van Bouillon en de dierentuin van Bouillon. Omdat er nog tijd over was besloten ze eens te stoppen in dit kleine museum. Dit museum ligt bij het wildpark van Rochehaut en bij brouwerij Rochehaut. Het wildpark deden ze niet want ze waren hier voor het museum. In dit museum keer je terug in de tijd naar hoe de boeren vroeger leefden en werkten. Zo kun je er allerlei oude werktuigen bezichtigen en zie je wat voor zware handarbeid de boeren vroeger moesten doen om toch iets te kunnen verdienen. Aan de hand van een audiogids en enkele schermen worden we meegenomen voor een reis naar het goede oude boerenleven. Achteraf kun je iets drinken in de brouwerij, uiteraard werd er eens geproefd van het plaatselijke bier, iets wat Gregory alleen maar kan aanraden.