Fårup Sommerland maakt naam nieuwe attractie bekend

Het Deense pretpark Fårup Sommerland investeert ook dit jaar in een nieuwe familie attractie. Vorig jaar nog opende het park de Family Boomerang achtbaan Saven, dit jaar wordt geïnvesteerd in een iets bescheidenere attractie.

 

Fårup Sommerland trekt opnieuw de familiale kaart bij het voorstellen van de nieuwe attractie, die dit jaar geopend zal worden. Vorig jaar nog konden de bezoekers een ritje maken in de gloednieuwe achtbaan Saven. Deze werd gebouwd door Vekoma en is van het type Family Boomerang.

De nieuwe attractie van dit jaar wordt iets bescheidener, het gaat namelijk om een rondritje met oldtimertjes, een echte klassieker. De nieuwe attractie neemt de passagiers mee voor een ritje doorheen het groene bos van het park, welke in de buurt van de achtbaan Saven gelegen is. Via Facebook liet het park nu ook de naam weten van deze nieuwigheid. De naam Skovturen zou vrij vertaald Picknick betekenen.

 

Bron en foto: Fårup Sommerland