LandErlebnis Janßen opent indoor speelwereld

Het Duitse pretpark opende dit jaar haar eerste achtbaan Willi der Wurm en ook voor volgend jaar staat er een uitbreiding op het programma. Het park zal dan een indoor speelgebied openen dat de naam Spielscheune krijgt.

 

LandErlebnis Janßen is begonnen met de bouw van de indoor speelwereld Spielscheune. Met deze nieuwigheid wil het jonge pretpark minder weersafhankelijk worden. In deze nieuwe speelwereld zal je drie verdiepingen kunnen ontdekken. Kinderen zullen er kunnen klimmen, glijden, springen en ravotten.

Deze schuur wordt gebouwd naast de vorig jaar geopende glijbaan Wilde Hilde en krijgt een oppervlakte van 1.500 vierkante meter. Normaal zou deze nieuwigheid dit jaar al geopend worden in september, maar door de coronacrisis werd dit uitgesteld. LandErlebnis wordt uitgebaat door de kermisfamilie Janßen die we onder andere kennen van de Crazy Mouse.

 

De werken zijn alvast volop bezig

Bron en foto’s: LandErlebnis Janßen