Freizeit-Land Geiselwind bouwt aan vakantiepark

Tot op heden was het niet mogelijk te overnachten bij het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind, maar daar zal in 2021 verandering in komen. Het park bouwt namelijk aan een vakantiepark, waardoor men hoopt om de bezoekersaantallen nog te verhogen. Verder bouwt het park aan een nieuwe themazone, met meerdere nieuwe attracties.

 

Het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind wil in de toekomst uitgroeien tot een meerdaagse bestemming. Om dit mogelijk te maken bouwt het park momenteel een vakantiepark met 22 bungalows. Behalve de bungalows zal er in het vakantiepark ook een restaurant gebouwd worden. Verder bouwt men appartementen voor de medewerkers en een boerderij. Het gehele vakantiepark krijgt een piratenthema.

 

Ook heel wat nieuwe attracties

Om de bezoekers meerdere dagen bezig te houden, investeert het park ook in een uitbreiding van het attractie-aanbod. Zo opent volgend jaar de nieuwe themazone Forbidden Kingdoms. In deze zone zullen meerdere nieuwe attracties komen.

Een van de nieuwigheden wordt de walkthrough-attractie Tal der Könige. Ook werd de Slingshot attractie Merlin and the Magic Circle aangekondigd. In een derde aankondiging is er sprake van een attractie die de naam Ramses zal krijgen, welke dit precies wordt is nog even afwachten.

 

Bron en foto’s: Freizeit-Land Geiselwind