Afwerking nieuwe Wickie-zone begonnen bij Holiday Park

Het Duitse pretpark Holiday Park, dat onderdeel uitmaakt van de Plopsa Group, opent volgend seizoen een Wickie de Viking-zone, zoals zusterparken Plopsaland De Panne en Majaland Kownaty eerder ook al deden. Al wordt het in Holiday Park eerder een uitbreiding van de bestaande zone, want men stopte de log flume eerder al in een Viking jasje.

 

Wickie de Viking zal vanaf volgend seizoen nog meer attracties krijgen in het Duitse Holiday Park. De zone rond het figuurtje zal uitgebreid worden met een nieuw plein, dat net als in De Panne en Kownaty bestaat uit twee attracties en heel wat kleurrijke huisjes. Het park deelde onlangs foto’s op haar Facebookpagina, waarop we zien dat momenteel volop gewerkt wordt aan de aankleding.

Het nieuwe gebied zal dezelfde attracties omvatten als de andere twee versies nl. een Splash Battle van Mack Rides en een Disk’O Coaster van Zamperla. De uitbreiding van de Wickie-zone zou in het voorjaar van 2021 moeten openen.

 

Bron en foto’s: Holiday Park