Slagharen laat hartenwensen uitkomen

De bladeren kleuren goudgeel en de warme trui wordt weer aangetrokken: de herfst is begonnen en Slagharen pakt uit!

Ruim vier weken lang organiseert Attractie- & Vakantiepark Slagharen een nieuw herfstprogramma. Centraal staat de levensgrote wensboom op het grote Fonteinplein. Jong en oud kunnen hierin wensen ophangen. Om alle wensen en dromen te beschermen, is er nieuw straatentertainment – waaronder Farmer Frank en Vogelverschrikkers Charly, Robbie en Nicky – ingeschakeld.

Iedere week worden er meerdere wensen uit de boom gehaald, die Slagharen in vervulling laat gaan. Slagharen-directeur Dave Storm: „In deze bijzondere tijden, waarin het besef van de waarde van het samenzijn centraler staat dan ooit, heeft iedereen wel iets moois te wensen. Daarbij willen we graag wensen laten uitkomen en zo onze positieve bijdrage leveren”. Wensen kunnen ter plaatse worden ingediend, maar ook online via www.slagharen.com/westernwishfall.

Intussen zijn er al meer dan 500 heel leuke wensen binnengekomen, waaronder ontmoetingen met BN’ers als Max Verstappen en Britt Dekker of parachutespringen. De eerste wensen – Meet & Greets met de bekende influencers Furtjuh en Senna Bellod – zijn zaterdag 10 oktober in vervulling gegaan. Romano (13 jaar), woonachtig in Elim, is de gelukkige winnaar van de Meet & Greet met Furtjuh. Als verrassing stond vandaag tevens een gezamenlijk ritje in de Big Wheel en lunch met Furtjuh in de Cartwright’s op het programma. „Dit is een geweldige dag om nooit weer te vergeten” , aldus de jonge tiener Romano. Romano heeft gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om tijdens de lunch ideeën voor toekomstige video’s met Furtjuh te delen.

Tot en met 8 november wordt Slagharen tijdens de Western Wish Fall verrijkt met prachtige herfstkleuren en lampjes. Zo is het Park ingericht met 1.235 lampionnen, 600 pompoenen en kalebassen, 170 vogelverschrikkers, meer dan 1.000 dennenappels, en staat er een groot wit paard opgesteld in het doolhof. Voor de echte smulpapen biedt het Park op het centrale Fonteinplein een nieuw assortiment, waaronder verse churros, stoofvlees en frappés vanuit gethematiseerde foodtrucks. Naast alle wensen en verhalen van Farmer Frank kan er worden deelgenomen aan leuke herfstactiviteiten zoals een lampionnenoptocht. Uniek in deze herfst is weer het schaatsen op de ijsbaan in Winter Western Village. Ook kunnen de gasten voor het eerst ronddwalen in het spannende doolhof nabij de molen.

Verdere informatie en de openingskalender zie: www.slagharen.com/westernwishfal