Griezelen tijdens Halloween in Serengeti Park

Halloween in Serengeti Park is elk jaar iets speciaals. Dit jaar wachten er twee horrorattracties op je. Maar er zijn ook leuke acties voor gezinnen. Verder organiseert het park enkele speciale Halloween Horror avonden, waarop het park geopend blijft tot 22 uur.

 

Serengeti Park zal dit jaar de bezoekers bang maken in twee speciale spookhuizen. Welke dit worden is niet gespecifieerd op de site van het park, maar ze beloven extra eng te zijn. De huizen zijn toegankelijk voor personen vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassene en vanaf 14 jaar zonder begeleiding.

 Natuurlijk heeft Serengeti Park ook veel te bieden voor gezinnen. Naast het enge plezier zijn er veel Halloween activiteiten zoals pompoen snijden, schminken en een monsterjacht. Het gezinsvriendelijke labyrint in het mysterieuze horrorhuis wacht ook op jongere bezoekers.

 

Wanneer?

  • 17 en 18 oktober van 13u tot 18u
  • 24 en 25 oktober van 13.00 tot 17.00 uur
  • 30 en 31 oktober van 13u tot 22u
  •  

Tijdens de Halloween Nights kan je een voordeelticket krijgen vanaf 18 uur.