Fotoalbums: Franse kermissen – juli 2020

Tijdens een tiendaagse trip doorheen Frankrijk hielden Themeparkfreaks Bob en Benjamin halt bij vele pretparken, maar ook bij enkele kermissen.

 

Fête foraine de Ronce-les-Bains – 19-07-2020

Tijdens het Fête foraine te Ronce-les-Bains konden we een Big Apple-achtbaan uitproberen.

Luna Parc du Bassin – 21-07-2020

Luna Parc du Bassin was zo’n kermis, en lag op een boogscheut van de pretparken La Coccinelle en Kid Parc. Hier troffen we een Big Apple aan met erg veel toeters en bellen aan. Er was zelfs een machine die inzittenden vol met schuim wist te spuiten.

Luna Parc Lesparre Médoc – 21-07-2020

Op Luna Parc Lesparre Médoc troffen we zowat de beste achtbaan van onze hele trip aan. Het gaat niet over de Big Apple van deze kermis, maar wel over de authentieke Schwarzkopf-achtbaan Jet Star die een schitterende rit weet weg te geven.

Adventure Park, Aiguillon-sur-Mer – 22-07-2020

Adventure Park lag bij de kustgemeente Aiguillon-sur-Mer, en op een boogscheut van het pretparkje L’île aux Pirates. Hier konden we, net zoals in L’île aux Pirates, een Big Apple-achtbaan terugvinden.

Fete foraine Limoges – 22-07-2020

Nabij het pretpark Parc Bellevue vinden we de stad Limoges terug. Hier kwamen we al snel te weten dat er een kermis aan het draaien was, en we ontdekten er zelfs twee achtbanen die toen nog niet werden toegevoegd aan de website Coaster-Count.