Fotoalbum: Burgers’ Zoo – juli 2020

Op de eerste dag van hun 4-daagse naar Nederland bezochten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore de dierentuin Burgers Zoo. Deze dierentuin is ondergedeeld in ecodisplays. Wat wil zeggen dat de flora en fauna van die specifieke biotoop wordt nagebootst zoals in de vrije natuur. Hier in dit park zijn dat de volgende werelden of zones: Safari, Bush, Mangrove, Desert, Ocean en Rimba. De Afrikaanse savanne vindt zijn thuis in het Safari gedeelte terwijl het woestijn gedeelte dan weer te vinden is in het Desert gedeelte. Zo vind je er ook aquariums die fauna en flora van een oceaan nabootsen of heb je er een tropisch regenwoud. Je vind er de dieren terug in hun natuurlijk habitat. Er zijn in deze zoo heel wat dieren te vinden zoals leeuwen, giraffen, vlinders, krabben en vissen. Gregory nam enkele foto’s mee naar huis, die je hier kan bekijken. Veel kijkplezier!