Fort Fun presenteert Mistyville Horror Stories part IV tijdens Halloween

Fort Fun organiseert dit jaar drie dagen lang het Misty Ville Horror Stories – Chapter 4 Halloween evenement. Er zullen in het park twee horror attracties te vinden zijn, waarvan eentje compleet nieuw is. Behalve de pure horror denkt het park ook aan de kleinste bezoekers met Kidsoween.

 

Het Fort Fear Horrorland evenement is ondertussen alom bekend, dit jaar vindt het al voor de twaalfde keer plaats. Drie dagen lang – op 17, 24 en 31 oktober 2020 – kunnen bezoekers met sterke zenuwen uitkijken uit naar het vierde hoofdstuk van het horrorverhaal Misty Ville. Het hoogtepunt wordt The Rotten Farmers Market.

In de straten van Misty Ville is er een enorme drukte, duistere en gestoorde wezens dwalen doorheen het dorp.  Bezoekers moeten uitkijken voor gekke boeren, ruwe ambachtslieden, mysterieuze waarzeggers en natuurlijk Bo. De geduchte kapper van Ville De Rotten Farmers Market biedt een interactieve marktervaring die gasten waarschijnlijk niet snel zullen vergeten.

 

Twee horrorattracties dit jaar in de Misty Ville Horror Stories

Net als voorgaande jaren brengt het Halloween-evenement verschillende horrorattracties met zich mee. Dit jaar zijn er twee, enerzijds het bekende bospad The Forest en anderzijds de nieuwe horror attractie JunkYard.

 

The Forrest

In The Forest ontmoet je de bekende rednecks van de familie Hicks, die daar hun Misty Gold likeur blijven distilleren. Dit jaar gaan ze op jacht om de voorraadkasten met vers vlees te vullen en als wild te verkopen. The Forest opent op de evenementendagen vanaf 18 uur en is toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar. De kaartjes voor de attractie kosten vier euro per persoon.

 

JunkYard

Als tweede horror attractie is er dit jaar Junkyard. Op de junkyard kom je terecht op een vuilnisbelt, waar de inwoners alles dumpen waar ze vanaf willen. Je ontdekt er oude koetsen, metaalafval en huishoudelijk afval. Door de jaren heen hebben de verstoten inwoners van Misty Ville een raar paradijs gecreëerd van rotzooi op de vuilnisbelt en zijn ze constant op zoek naar nieuwe, bruikbare materialen. Je bent pas veilig in de puinbergen van de Misty Ville JunkYard als je je weg net zo goed kent als zij…

Dit stort is toegankelijk voor iedereen van jong tot oud, want van 16 uur tot 18 uur is er een gezinsvriendelijke variant en vanaf 18 uur keert de horror terug naar de attractie. Daarom zullen er ook twee verschillende toegangsprijzen zijn voor de attractie. Voor de gezinsvriendelijke versie moet er twee euro per persoon worden betaald en voor de horrorversie vier euro per persoon.

Zoals gewoonlijk is de toegang tot de horrorattracties van de Misty Ville Horror Stories geregeld met tijd tickets. Deze kunnen in het park of vooraf worden gekocht. Op deze manier worden wachttijden geoptimaliseerd en tot een minimum beperkt.

 

Kidsoween

Behalve het angstaanjagende Misty Ville Horror Stories kondigt Fort Fun een gezinsvriendelijk evenement aan met Kidsoween, Dit kan je terugvinden bij de HorseShow BBQ place.

Vanaf de middag kunnen kinderen alvast in de stemming komen voor Halloween door brood op een stokje te bakken. De heel bijzondere horrorfactor kunnen de kinderen ervaren in de nieuwe Scarecrow Corner, het eerste kinderlabyrint in Fort Fear. Een horror-doolhof van vogelverschrikkers en maïs zorgt voor gezinsvriendelijk Halloween-plezier. Een hapje en drankje vindt je er in de vorm van crêpes en kinderpunch. Kinderen tot twaalf jaar kunnen het park ook verkleed bezoeken.

 

Dit jaar zijn de volgende attracties beschikbaar in het donker:

 • Thunderbirds
 • Dark Raver
 • Trapper-schuifregelaar
 • Devil’s Mine
 • Los Rapidos 
 • Wellenflieger
 • Wild Eagle (€2 per vlucht)
 • Big Wheel
 • LABS
 • Crash“
 • Air-O-Bot
 • Funny Fux Bau